Friday, November 6, 2009

seorang makhluk aneh di kolej saya

Dulu lepas abes spm,gua ingt gua dpt masuk U ar.dalam kepala da target uitm shah alam.baru bandar.baru boleh lepak mamak.baru orang kampung cakap cakap pasal gua.da la awek sume hot hot.lu org bayang ar,lpak tgu bas,awek usha2.gua ingt nk wat xport jela.tp bila result spm kua,terus gua menikus.uitm?tarak.awek?tarak.mamak?tarak juga.gua jadi nak jadi pekebun.nak tanam rumput.

Tp da ditakdirkan kot gua mmg kne jadi org org U.kolej.sedar sedar gua da ade kat kedah,menjalani kolej yang agak best gua syak.dalam kepala gua,gua mesti dapat 2 awek setiap 1 kelas.dalam kelas gua,bila lecturer nak pilih ketua kelas,pompuan2 kelas gua sume sebut name gua.gua buat2 terpinga pinga.

So hari pertama masuk lecture,gua perasan sorang makwe.pakai baju kurung tp kasut jack purcell kaler putih daki budak gemok.gile indie budak ni hati gua cakap.mase tu budak2 indie baru up.kalo wan maimunah dress up indie mase tu gua ingat boleh dapat que haidar.so gua ngan budak bilik gua,Kancil bajet2 nk usha minah ni ar.nak dijadikan cite,dalam 2 bulan lepas tu,gua da start tegur tegur cuit pipi ngan minah tu.name die wanie.tp gua jd bengang.gua rase nk lempang kalo nmpak die.gua jadi nak panggil die mat,bukan wanie,bukan awk,mahupun u.serius brader,kalo lu org knal die,perghhh.kendur.

Die ni xmcm awek lgsung!berat ke balak.di slalu smbang ngn gua dpn koop dulu,die ckp die ske pmpuan.ape gila?pastu pernah sekali gua ngn bdk bdk gua usik usik die ngan sorg mamat ni.mamat ni hot stuff brader.maen rugbi.bdk belah belah selatan.lu knal kn wanie?hahahaha.lu ingat rahsia lu ade kat gua.berbalik ke cerita asal,sedang gua gosip gosip mereka berdua,wanie dtg kt gua dan lu org tw die ckp ape?

"wei ko ingt aku gay ke?"

Gua terus xde mood nk kaco die.mende la awek sorg ni pelik sangat.Tp gua rase pelik dia pn ade bagos gak.Die slalu gak jadi tukang beli rokok ke gua.ape gila felo nak check dalam baju awek kn?felo xtaw yang wanie tu brader2.bodoh betul.

wei asal tibe tibe gua jd mls nk taip ni.da ar.gua nk smbg tdo.amacam wanie?kacip gigi x bace aku nye blog?hahahaha

12 comments:

  1. revenge sial!! hahaha.
    aku dah popan ah skunk!!
    and aku dah stret. bukan lesbian dah. ahaa..
    so guys.. kecuali ko! im available. ekeke.
    rahsie aku ko pgang elok2 lah babi!!!
    !@#$%^&*!!!

    ReplyDelete
  2. jup! jup!
    apehal kendur?!!
    hello~ huh.

    ReplyDelete
  3. hahahaha.bengang bukan?ko availble ke?konfem xde org lyn kn?so ko da tw aku ade rahsia ko,ko kne hormat aku ar.anytime aku leh bgtw die wei.dkat je ni ha.psl kendur,phm2 le~~

    ReplyDelete
  4. rahsie aku wei. adeh. men ugot sial. ta achih. hahah.

    ReplyDelete
  5. ada jgak awek tak supo awek eh haha

    ReplyDelete
  6. aku awek ah. perempuan do! hee.. pink! ko diam. jgn ckp pape.

    ReplyDelete
  7. spark:ade wei.mmg plik die ni.kesal sgguh aku jmpa die
    wanie:keh keh keh

    ReplyDelete
  8. aku tak pelik la pink! tembak pale ko kunk. huh.

    ReplyDelete
  9. jenis nak kena petir dekat perut baru reti!

    ReplyDelete
  10. hahaha,,chill brader.
    tgk brader mael ni,gua bru cerita je,dia da panas sampai tahap ni.kalo jumpa?pecah gelas brader..

    ReplyDelete
  11. haha...wanie tu laki ke pompuan??aku x pham sgt lar

    ReplyDelete