Sunday, April 11, 2010

setahun hanya sepam.

gua tibe2 rase rajin nak update.gua ingat gua nak jadikan style la.update blog sekali 5 bulan.ok x?as simple as that.dengan itu, update update dari gua akan lebih bermakna.meaningfull.speechless.mael.

FYI, ceh, gua akan update blog gua bila final exam sekolah gua nak dekat.baru la update gua nampak mahal.gua sacrifice masa study untuk tulis post ni.i'm gonna cry right fuckin now.so, sejak dari final exam sem lepas, banyak benda dah berlaku ke gua.gila apa nak cerita satu satu.gua rasa benda benda yang jadi dalam hidup xperlu la nak post kat blog.gua rasa pengalaman lampau sangat kejam.terjadi dan berlalu begitu saja tanpa pedulikan walau macam mana kita kejar.as simple as that.bitch.so buat apa kita nak ingat benda yang kejam tu kan?btw gua dah kawen bulan 11 aritu.yang ni takpe sebab penting.so all the girls, chill out bebeh~

bila da dekat sangat dengan exam which is kejap lagi, gua pun jadi nak cerita pasal benda benda akademik la.takkan nak cerita pasal bola.dont make me start with champions league.puke.wekkks!!so gua ada 6 paper for 2 weeks.ada 2 paper in a row which are paper paling susah.bloody hell kot.gua rasa orang berkenaan arrange jadual exam ni kena alert sikit laaa.come on laa, gila apa paper in a row.we have the whole month kot, why it have to be in a row?benda benda simple kadang kadang orang blaja tinggi ada pangkat ir ni memang takleh pikir la.

tapi yang gua salute dorang ni satu je.paper gua yang last abes 28/4 ni which is my fuckin bufday.nice dude.thats what im talk about!!finally!ok la, batt laptop gua da tinggal 5% ni.adaptor dekat atas meja.malas gua nak gerak amek.

Saturday, November 14, 2009

letrik

member member gua sume da abes exam.sedap la tu dorg leh enjoy.gua kat bilik lepak study.sambil tu lu org layan ni dulu. video

Friday, November 6, 2009

seorang makhluk aneh di kolej saya

Dulu lepas abes spm,gua ingt gua dpt masuk U ar.dalam kepala da target uitm shah alam.baru bandar.baru boleh lepak mamak.baru orang kampung cakap cakap pasal gua.da la awek sume hot hot.lu org bayang ar,lpak tgu bas,awek usha2.gua ingt nk wat xport jela.tp bila result spm kua,terus gua menikus.uitm?tarak.awek?tarak.mamak?tarak juga.gua jadi nak jadi pekebun.nak tanam rumput.

Tp da ditakdirkan kot gua mmg kne jadi org org U.kolej.sedar sedar gua da ade kat kedah,menjalani kolej yang agak best gua syak.dalam kepala gua,gua mesti dapat 2 awek setiap 1 kelas.dalam kelas gua,bila lecturer nak pilih ketua kelas,pompuan2 kelas gua sume sebut name gua.gua buat2 terpinga pinga.

So hari pertama masuk lecture,gua perasan sorang makwe.pakai baju kurung tp kasut jack purcell kaler putih daki budak gemok.gile indie budak ni hati gua cakap.mase tu budak2 indie baru up.kalo wan maimunah dress up indie mase tu gua ingat boleh dapat que haidar.so gua ngan budak bilik gua,Kancil bajet2 nk usha minah ni ar.nak dijadikan cite,dalam 2 bulan lepas tu,gua da start tegur tegur cuit pipi ngan minah tu.name die wanie.tp gua jd bengang.gua rase nk lempang kalo nmpak die.gua jadi nak panggil die mat,bukan wanie,bukan awk,mahupun u.serius brader,kalo lu org knal die,perghhh.kendur.

Die ni xmcm awek lgsung!berat ke balak.di slalu smbang ngn gua dpn koop dulu,die ckp die ske pmpuan.ape gila?pastu pernah sekali gua ngn bdk bdk gua usik usik die ngan sorg mamat ni.mamat ni hot stuff brader.maen rugbi.bdk belah belah selatan.lu knal kn wanie?hahahaha.lu ingat rahsia lu ade kat gua.berbalik ke cerita asal,sedang gua gosip gosip mereka berdua,wanie dtg kt gua dan lu org tw die ckp ape?

"wei ko ingt aku gay ke?"

Gua terus xde mood nk kaco die.mende la awek sorg ni pelik sangat.Tp gua rase pelik dia pn ade bagos gak.Die slalu gak jadi tukang beli rokok ke gua.ape gila felo nak check dalam baju awek kn?felo xtaw yang wanie tu brader2.bodoh betul.

wei asal tibe tibe gua jd mls nk taip ni.da ar.gua nk smbg tdo.amacam wanie?kacip gigi x bace aku nye blog?hahahaha

Wednesday, November 4, 2009

sesi amuk gua tadi

gua mmg btol btol mengamuk tadi.tak tipu.katil dabel deker da kt bwh gua campak.meja meja patah.laptop hancur.gigi budak budak rumah gua berterabur atas lantai.ade sorg da balik umah.awal awal da menangis.kate budak budak klebang pailang sgt,last dia yg blah dulu.wallet gua da hilang untuk kali keempat.pe crite?yg plg gua bengang kad matrik gua sekali ada dalam tu.gua ade exam ini malam.dorang cakap sape xde kad matrik mahupun ic xleh amek exam.perghh...dia punya panas.rasa nk jd aircond.nasib baik dorg dpt taw gua kezen van damme.gua perasan td ade lecturer jeling jeling meja gua.tak berani nak sound la tu.hihihi.eh silap..mane boleh gelak.gua tga panas ni.kejap lg budak budak emerald park tunggu,gua nak amuk kat sana lak.so skang gua xde duit.list hutang gua kira td da cecah rm7835.nak maen futsal xleh.mbe gua mkn,gua main straw.pe barang?so kepada sape sape yang nk blanje gua makan,or nk bg gua duit 13 juta ke atas.boleh la kontek p.a gua,budak klebang.zasss.

Tuesday, November 3, 2009

30 jam 38 minit menuju kehancuran

tah la.gua rasa begitu palat skang sbb gua nye fobia dtg blik.dia mende ni jarang jarang dtg.tp skali dia dtg,peh..bisa.biasanye benda ni boleh diatasi oleh gua,tp gua yang tak nak.mls.dr dulu lg gua mls nk atasi benda ni.member2 gua pn sama,makin benda tu dekat,makin kitorg buat xport.tp dlm hati masing masing berterabur gak die nye berdebar.dulu pnh sekali benda ni dtg menyerang mase gua form 5.kesudahannya mak gua menangis.pe barang?nampak x dia pnye celaka mende ni?leh wat kaum ibu menanges.kaum bapa kool pula.heran betol.mende ni gak leh wat life lu org hancur.penagih dadah,perogol,peragut,perempit,pembunuh xpro,peniaga karipap sume sbb xpandai handle mende ni la.tp kalo lu org pandai handle,laen mcm dia nye padu.cilake btol exam ni.